Overzicht pakketten

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en te publiceren. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van de publicatie van een boek en helpen u in elke fase. Elk van de volgende pakketten biedt een praktische combinatie van publicatie- en promotiediensten. Uiteraard kan elk pakket worden uitgebreid met de diensten die u nodig hebt.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Publicatie paperback

Na de redactie en de vormgeving van uw boek en het afhandelen van alle administratieve werkzaamheden is het de hoogste tijd voor de laatste en belangrijkste stap: de publicatie van uw boek.

Als auteur kunt u kiezen in welke uitvoering de paperbackversie van uw boek beschikbaar komt. Als partner van het Centraal Boekhuis kunnen wij verschillende papersoorten bieden voor zowel omslag als binnenwerk. Elk boek wordt vervolgens op bestelling geprint. 

Optioneel kunt u kiezen voor traditioneel drukwerk, wat met name bij grotere oplagen en bij het gebruik van kleur (eveneens optioneel) interessant is. Neem contact met ons op voor meer informatie over offset drukwerk.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180