UW EIGEN BOEK PUBLICEREN?

 

 

U wilt uw managementboek zelf uitgeven en u zoekt begeleiding bij de redactie, vormgeving en promotie van uw boek. Kies dan voor self publishing via Uitgeverij Dialoog. U krijgt bij ons persoonlijke en professionele begeleiding van experts op het gebied van redactie, correctie, vormgeving en promotie. Kijk welk uitgeefpakket het beste bij uw wensen past. 
 


 

Werkplek2-685-200
Zet uzelf op de kaart • Een investering in een boek is een investering in uzelf als professional. Door u te verdiepen in een onderwerp wordt u beter in uw vak, en met het boek in handen laat u uw klanten en andere relaties uw expertise zien. U vergroot bovendien de kans op het geven van lezingen en trainingen en u wordt een aantrekkelijke bron voor journalisten. Niets is zo effectief voor uw personal branding als het uitgeven van een boek. 

 

De creatieve experts van Uitgeverij Dialoog helpen u bij elke stap in het uitgeefproces. Door het kiezen van een van onze transparante pakketten bepaalt u zelf welke diensten u van ons afneemt:

 

Werkplek2-300-300Redactie • Wij bieden redactie-op-maat. Als het boek nog niet af is, denkt een ervaren uitgever bijvoorbeeld actief met u mee over het onderwerp en/of de invalshoek. Als u al vergevorderd bent, kan een professionele eindredacteur u helpen om de puntjes op de i te zetten. Deze eindredacteur kan het manuscript zelfs helemaal voor u redigeren. Uiteindelijk zorgen wij voor een foutloze correctie. 

 

Vormgeving • In overleg ontwerpt een vormgever een eigentijdse omslag, en zorgt voor de opmaak van het binnenwerk. U bepaalt de uitvoering: paperback of gebonden, materiaal, lettertype, afwerking et cetera.

 

Drukwerk • Elke gewenste oplage en nabestelling is mogelijk. In principe worden onze boeken geleverd via printing on demand via de one-night service van het Centraal Boekhuis. Bij hogere oplagen wordt het boek gedrukt bij een van onze aangesloten drukkerijen. Uw boek wordt gedrukt op hoogwaardig papier met het FSC-Mix-keurmerk dat garant staat voor milieuvriendelijke grondstoffen en productie.

 

Distributie • Wij zorgen ervoor dat uw boek en/of e-book op basis van een geldig ISBN via het Centraal Boekhuis bij alle reguliere Nederlandse en Belgische boekhandelskanalen beschikbaar komt. Uw e-book is desgewenst zelfs in heel Europa of wereldwijd beschikbaar. Als auteur behoudt u uiteraard de auteursrechten. U geeft ons slechts het recht om het boek (en/of e-book) uit te geven.

 

Werkpel1-300-300Promotie • Aandacht vragen voor uw boek is geen overbodige luxe als u wilt dat uw boek gezien en gelezen wordt. Onze promotiemedewerker begeleidt u bij het opzetten van een persoonlijk promotieplan. We kunnen zelfs de gehele promotie voor u verzorgen, van promotie via sociale media tot het leggen van contacten met journalisten, bloggers en andere experts.

 

Opbrengsten • Bij boeken en e-books die via ons worden geleverd, wordt de netto-opbrengst 50/50 gedeeld met de auteur en jaarlijks uitgekeerd. In geval van bijzondere leveringen worden aparte afspraken gemaakt. Reguliere kosten betreffen met name drukwerk, administratie, logistiek en boekhandelsmarge. Als u zelf boeken inkoopt, krijgt u een aantrekkelijke korting op de vaste verkoopprijs.

 
Twijfelt u nog over de keuze tussen een traditionele uitgeverij of een selfpublishinguitgeverij? Lees dan dit artikel van uitgever Geerhard Bolte.

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het publiceren van een managementboek? Download dan dit handige stappenplan van uitgever Geerhard Bolte.